PierogLove

Jestem obgryzaczem. Uwielbiam wszystko co ma można zjeść warstwowo. Gołąbki: najpierw kapusta, potem farsz. Pierogi: najpierw obryzgam falbankę, potem wyjadam farsz, na końcu zjadam skorupkę. Ptasie mleczko: najpierw czekolada, potem pianka. Napoleonka czy też kremówka: wydłubuje łyżeczką środek, na końcu „pokrywki”. Ale to nie koniec dziwactw: uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowe, nietypowe smaki.
Dzięki ArturowiPawłowi i  Justynie pierogi wróciły do łask. Próbowałam znaleźć farsz idealny- aczkolwiek nietypowy.
Proszę Państwa: Oto One- Pierogi:
1.Pierogi z młodą marchewką– rum, rodzynki, marchewka w pierogu? Mniam! KLIK
2. Pierogi z soczewicą– klasyka gatunku, dawka białka dla Wege i nie tylko 😉 KLIK
3. Pierogi z gruszką, serem pleśniowym i orzechami– #foodporn KLIK
4. Pierogi z kaszanką i karmelizowaną cebulą– ślinka cieknie KLIK
5. Pierogi z kaszą gryczaną, dynią i boczniakiem– OH YES KLIK
6. Pierogi z burakami– zdrowe i smaczne KLIK
7. Pierogi z tuńczykiem, ziemniakami i papryką– #sztos KLIK
8. Pierogi z łososiem, rzodkiewką i czerwoną cebulą – rybki inaczej KLIK
9. Pierogi z fetą, rozmarynem i ziemniakami– pieczone KLIK
10. Pierogi z 3 serów – pieczone i pyszne KLIK
11. Soczewiaki– skorupka z ziemniaków KLIK
12. Pierogi razowe z wątróbką–  mięsko  KLIK
piero-300x300 PierogLove
Mam nadzieję ze tak jak i ja macie ślinotok i zainspirowało to Was do kuchennych rewolucji.
Smacznego!